Onze specialisatie: cosmetische tandheelkunde

ACCT staat voor Amsterdams Centrum Cosmetische Tandheelkunde. De naam zegt het al. ACCT is een praktijk gespecialiseerd in cosmetische oftewel esthetische tandheelkunde. Maar, met het oog op een gebit dat in alle opzichten mooi én gezond is, heeft ACCT een breed scala van tandheelkundige disciplines in huis. We bieden de patiënt full service tandheelkunde.

Heeft u vragen over de behandelprocedure van de patiënt of besteedt u bepaalde werkzaamheden liever uit, dan helpen wij u graag. Samen bieden we de patiënt een optimale tandheelkundige behandeling.

Ons doel: een duurzaam, mooi gebit.

Verwijs hier uw patiënt

Open sollicitatie

Beste collega,

Regelmatig zijn wij op zoek naar een ervaren mondhygiënist m/v of een ervaren assistent m/v.

Bij het Amsterdams Centrum Cosmetische Tandheelkunde ligt de nadruk op hoogwaardige cosmetische tandheelkunde. ‘Als het mooier kan, maken we het mooier’. Met dit credo hebben we in onze praktijk de afgelopen vijfentwintig jaar ontelbare mensen een stralende lach bezorgd. Een gezond gebit is een absolute voorwaarde voor een mooi gebit. Om dit te bereiken biedt ons team de klant de meest hoogwaardige full service tandheelkunde en hechten we veel waarde aan aandacht en goede zorg voor de patiënt.

Kunt u zich vinden in onze visie en filosofie en bent u een aanwinst voor ons team, dan nodig ik u van harte uit om uw CV met motivatiebrief te sturen naar management@acct.nl

Wellicht tot ziens!

Bart Beekmans
Eigenaar en oprichter van het ACCT

Anterior Course 2019-2020

In deze vierdaagse hands-on cursus stomen topprofessionals onder leiding van Bart Beekmans u klaar voor anterior challenges in uw eigen praktijk.

© Copyright - ACCT Cosmetische Tandheelkunde