Kronen
Niet van echt te onderscheiden

Het verlies van tanden en kiezen, cariës en breuken kunnen grote invloed hebben op uw uiterlijk en u er jaren ouder uit laten zien. Dit is te herstellen met de nieuwste generatie porseleinen kronen en bruggen die niet van echt te onderscheiden zijn. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over metalen randjes die zichtbaar worden als uw tandvlees begint terug te trekken. Beschadigde tanden worden hertelt en ontbrekende tanden vervangen, zonder dat iemand door heeft dat het uw eigen tanden niet zijn.

‘Minimale invasieve tandheelkunde’

Tandrestauratie met hele kronen behoort wat ACCT betreft tot het (verre) verleden. Wij denken en werken vanuit de zogenaamde ‘minimaal invasieve tandheelkunde. Hierin staat het maximale behoud van de eigen tanden centraal. Pas als een vulling echt niet meer mogelijk is, kiest ACCT voor een kroon en dan bij voorkeur een gedeeltelijke. Een speciale adhesieve techniek garandeert een oersterke verbinding tussen tand en kroon.

Ook bleken?

Kiest u, als onderdeel van het cosmetische behandelplan, ook voor het bleken van uw tanden, dan is het van belang de kleur van uw kroon hierop af te stemmen. Hierin adviseren wij u graag.

Bel ons gerust voor meer informatie: +31 (0)20 613 1411.

Ons doel: een duurzaam, mooi gebit.

© Copyright - ACCT Cosmetische Tandheelkunde