Implantaten
Vervanging van één of meer tanden

Mist u een tand of kies, dan hebben aangrenzende tanden de neiging de ruimte op te vullen. Ook kan de tegenoverliggende tand of kies gaan groeien om die ruimte op te vullen. Dit heeft als gevolg dat uw tanden en kiezen niet meer goed op elkaar passen, wat voor aanzienlijke problemen, ‘bite problems’, kan zorgen. Ook kan het er onaantrekkelijke uitzien. De oplossing kan een implantaat zijn. Een implantaat vervangt één of meer van uw eigen tanden en zorgt voor een duurzame en prachtige glimlach.

Specialisatie

Bart Beekmans, tandarts en eigenaar van ACCT, is gespecialiseerd in het plaatsen van implantaten. Hij is oprichter en eigenaar van White Implants Development Corp. Dit bedrijf ontwikkelde een innovatief zirconia implantaat systeem voor de esthetische zone. Door het plaatsen van White Implants zorgt hij voor een prachtige vervanging van één of meerdere eigen tanden. Is het plaatsen van een implantaat een oplossing voor u, dan kan uw tandarts u hiervoor doorverwijzen naar ACCT. Wij zorgen graag voor u.

Vooraf een eerlijk en volledig advies

Een implantaat is een uiterst duurzame vervanging van een tand of kies die geheel verloren is gegaan. Door in het kaakbeen een kunstmatige verankering te plaatsen, creëert ACCT een solide nieuwe basis voor de vervangende tand of kies, rekening houdend met het beoogde cosmetische resultaat. Voor een implantaat moeten uw gebit en kaakbeen aan bepaalde voorwaarden voldoen. ACCT zal u hierover eerlijk en volledig informeren en adviseren, gericht op een verantwoorde behandeling die het best mogelijke en bovenal mooiste resultaat oplevert.

Bel ons gerust voor meer informatie: +31 (0)20 613 1411.

Ons doel: een duurzaam, mooi gebit.

© Copyright - ACCT Cosmetische Tandheelkunde