Facings
Een gezonde, natuurlijke en mooie lach

Facings zijn dunne, op maat gemaakte porseleinen schildjes die de voorkant van de tanden bedekken. Ze wordt geplaatst in een natuurlijke kleur met als resultaat een prachtige glimlach.
Afgebroken hoekjes, barstjes, spleetjes en scheve- of verkleurde voortanden. Ze kunnen van invloed zijn op hoe u overkomt. Deze imperfecties kunnen verholpen worden met de nieuwste generatie facings, veneers. Deze facings worden over uw voortanden heen geplaatst en zorgen voor een gezonde, natuurlijke en mooie lach.

Een mooi resultaat vraagt om een goede voorbereiding

Anders dan sommige ‘klinieken’ u doen geloven, is het plaatsen van een facing veel meer dan het eenvoudig plakken van een schildje tegen de voorkant van een tand. Voor een echt mooi resultaat is het vaak noodzakelijk om meerdere delen van de tand te behandelen. ACCT neemt daarom de tijd om dit vooraf goed te bekijken, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Ook de materiaalkeuze is een onderdeel van de voorbereiding. Composiet ligt voor de hand, maar in sommige gevallen heeft porselein toch de voorkeur. Het plaatsen van nauwkeurig aangemeten facings is relatief snel gebeurd. Over het algemeen gaat er meer tijd zitten in het (mondhygiënische) voortraject: uw tandvlees in kerngezonde conditie krijgen. Dit laatste is een absolute voorwaarde voor een perfect resultaat.

Bel ons gerust voor meer informatie: +31 (0)20 613 1411.

Ons doel: een duurzaam, mooi gebit.

© Copyright - ACCT Cosmetische Tandheelkunde