Over ACCT

Het Amsterdams Centrum Cosmetische Tandheelkunde is in 1993 opgericht door Bart Beekmans. Tandarts Beekmans is allround tandarts, gespecialiseerd in cosmetische oftewel esthetische tandheelkunde en implantoloog. In de praktijk is mondhygiëne de belangrijkste pijler van het gehele team. Elke behandeling is gebaseerd op een goede gezondheid van gebit en tandvlees. Daarnaast maken we het mooier als het mooier kan. Ons doel: een duurzaam, mooi gebit.

Ons doel: een duurzaam, mooi gebit.

Behandelingen

U kunt bij ons terecht voor de volgende cosmetische behandelingen:

ACCT is een praktijk gespecialiseerd in cosmetische oftewel esthetische tandheelkunde. Bel ons gerust voor meer informatie: +31 (0)20 613 1411 of vraag uw eigen tandarts of mondhygiëniste over de nieuwste ontwikkelingen in cosmetische tandheelkundige behandelingen.

Filosofie

Tandheelkunde is een voorspelbaar vak. In tegenstelling tot wat iedereen denkt, zijn gebitsproblemen niet nodig! Is uw mondhygiëne op hoog niveau, sluiten uw restauraties goed aan en zijn deze mooi glad, dan heeft u geen last van uw gebit. Zo eenvoudig kan het zijn. Deze luxe ervaren veel van onze patiënten en dit wensen we u ook toe.

Graag begeleiden we u naar een goede mondhygiëne en maken wij mooie tandkleurige restauraties voor u. En als het eventueel mooier kan, dan maken wij het ook nog mooier. Daar staan we om bekend. Wij willen graag voor u zorgen.

Werkwijze

Totaalaanpak

Voor het starten van iedere behandeling is een goede gezondheid van uw gebit en tandvlees een vereiste. Uw eerste bezoek aan onze praktijk is dan ook een cosmetisch consult. We nemen een anamnese af, doen een gezondheids- en tandheelkundig onderzoek en maken röntgen- en lichtfoto’s. Ook horen we graag uw input om zo tot een juiste diagnose te komen.

Het is ons doel om gezonde en mooie tanden te creëren, die een leven lang meegaan. ACCT heeft een breed scala aan tandheelkundige disciplines in huis. Samen maken we een totaalaanpak mogelijk met als resultaat een duurzaam mooi gebit.
Ook geven we u een persoonlijk advies mee, hoe u uw gebit moet onderhouden. We helpen graag een goede poetser van u te maken.

We starten met een scan

Voorafgaand aan een behandeling wordt er een afdruk van uw gebit genomen. Bij het Amsterdams Centrum Cosmetische Tandheelkunde maken we hiervoor gebruik van een True Definition Scanner. Deze scanner maakt een zeer nauwkeurige digitale afdruk van uw gebit, die direct digitaal wordt opgeslagen. Het laboratorium ontvangt van ons dit digitale bestand voor het maken van een kroon, facing of brug. Het is ook mogelijk een “blueprint” van uw gebit te laten maken. Op deze manier kunnen we de huidige situatie van uw gebit zeer nauwkeurig documenteren.

Protocollen

Onze praktijk is geadviseerd en geprotocolleerd door MCS/DRS op het gebied van: Hygiëne, Arbo en Milieu.

Zorgen en ontzorgen

Ons team zorgt voor u en ontzorgt u. U ondergaat uw behandelingen in een persoonlijke, rustige omgeving met vriendelijke mensen. Na het behandelingstraject gaat u naar huis met een mooi én gezond gebit. We bieden u full service tandheelkunde en hebben daarvoor een team in huis dat van alle (tandheelkundige) disciplines thuis is.

Onze specialisatie: esthetische tandheelkunde / implantologie

ACCT staat voor Amsterdams Centrum Cosmetische Tandheelkunde. De naam zegt het al. ACCT is een praktijk gespecialiseerd in cosmetische oftewel esthetische tandheelkunde.

Maar, met het oog op een gebit dat in alle opzichten mooi én gezond is, heeft ACCT een breed scala aan tandheelkundige disciplines in huis. We bieden u full service tandheelkunde.