Marta Ilik

Sinds 2012 werkt Marta Ilik full time bij ons als tandarts – en daar zijn we erg blij mee. Waarom? Omdat zij de ambitieuze visie van het ACCT onderschrijft (alleen de meest hoogwaardige tandheelkunde is goed genoeg voor onze patiënten) én het talent heeft die visie waar te maken. Zo iemand is niet zo makkelijk gevonden.

Marta Ilik die in 2010 haar bul verkreeg aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA), is gespecialiseerd in esthetische en restauratieve tandheelkunde. Ze is bestuurslid van de Dutch Academy of Esthetic Dentistry (DAED). In 2015 is ze door een veeleisende vakjury van de Nederlands-Vlaamse Vereniging voor Restauratieve Tandheelkunde officieel erkend als ‘restauratief tandarts’. Dat betekent, eenvoudig gezegd, dat ze er alles aan zal doen, daar waar ‘gerestaureerd’ moet worden, uw eigen tanden en kiezen zoveel mogelijk te behouden. Zo creëert zij een natuurlijke en gezonde basis voor de restauratie, die ze uiteraard – geheel in lijn met onze visie – zo mooi mogelijk wil maken. In vaktermen heet dit ´minimaal invasief´ werken. Het betekent dat Marta Ilik graag met composiet werkt. Vooral voor het front – de voortanden – is ze in staat kleine wonderen te verrichtten.

‘Hier krijg ik de tijd om wat extra’s te doen voor mijn patiënten’

Waarom wij – als ACCT – blij zijn met Marta Ilik moge duidelijk zijn – maar gelukkig is zij ook blij met ons. ‘Hier ben ik op mijn plek,’ zegt ze er zelf over, ‘hier krijg ik de tijd om wat extra’s te doen voor mijn patiënten, om te excelleren. In de meeste praktijken ligt de nadruk op productie, bij het ACCT op kwaliteit. Hier gaat het om details, hier heb ik de ruimte om als tandarts werkelijk het beste uit mezelf te halen.’ Hoe jong ze ook nog is, met dat beste gaat Marta Ilik nu al de wereld over. Ze geeft nationaal en internationaal lezingen en workshops over esthetische en restauratieve tandheelkunde.

Bel ons gerust voor meer informatie of een afspraak voor een persoonlijk cosmetisch consult: +31 (0)20 613 1411.

marta

© Copyright - ACCT Cosmetische Tandheelkunde