Freek Gols Linthorst

Freek Gols Linthorst studeerde in december 2016 af aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Sindsdien heeft hij zich binnen en buiten Europa uitgebreid nageschoold op het gebied van esthetische en restauratieve tandheelkunde.
Sinds april 2020 is hij werkzaam bij ACCT, een praktijk waar hij de tijd en ruimte krijgt om zijn behandelingen met liefde en passie uit te voeren. En daar is hij trots op!

‘Fantastisch om in zo een gemotiveerd en getalenteerd team te werken’

“ACCT is een praktijk waar elke esthetische tandarts zou willen werken. Als je na 3,5 jaar investeren gevraagd wordt om er te komen werken, dan hoef je daar niet over na te denken. Het is fantastisch om in zo een gemotiveerd en getalenteerd team te werken, waarin we elkaar enthousiasmeren, motiveren en van elkaar leren. Naast de focus op esthetiek draagt Freek nog een steentje bij in de praktijk op het gebied van biomimetische tandheelkunde, een zeer hot item in ons vakgebied. Met de uitgebreide nascholing die hij op dit gebied heeft gedaan, weet hij als geen ander hoe ernstig verzwakte tanden kiezen met de modernste technieken weer hersteld kunnen worden. Daarnaast is Freek medeoprichter van een wereldwijd nascholingsplatform. Op dit platform deelt hij kennis en vaardigheden van zichzelf, alsook van internationale grootheden waar samenwerkingen mee worden aangegaan.

Bel ons gerust voor meer informatie of een afspraak voor een persoonlijk cosmetisch consult: +31 (0)20 613 1411.

freek

© Copyright - ACCT Cosmetische Tandheelkunde