Deirdre Beekmans

Met enige trots en het volste vertrouwen laat ik u weten dat mijn dochter Deirdre Beekmans ons team komt versterken. Deirdre is ruim anderhalf jaar geleden afgestudeerd, en na ervaring te hebben opgedaan in verschillende praktijken (onder andere op Curaçao) wil zij zich in het ACCT verder ontwikkelen, waar ik als vader natuurlijk erg blij mee ben. Ik geloof niet dat ik lieg of zelfs maar overdrijf als ik zeg dat ze zeer ambitieus is, met een grote liefde voor ons mooie vak, de tandheelkunde. Deirdre zal wekelijks gedurende drie dagen patiënten behandelen, om zich in de resterende tijd verder te kunnen bekwamen in de digitale tandheelkunde, een specialisatie met een grote toekomst.

‘Met behulp van de nieuwste technieken zorgen we voor een prachtig resultaat’

Op 8 juli 2016 heeft Deirdre Beekmans haar bul opgehaald aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Nadat zij eerst in Nederland bij verscheidene praktijken algemeen tandheelkundige ervaring heeft opgedaan, is zij naar Curaçao gegaan om daar een jaar te werken. Sinds januari 2018 is Deirdre in dienst bij het ACCT. “Tandheelkunde zit bij ons in de familie. Ik ben ontzettend trots om nu bij het Amsterdams Centrum voor Cosmetische Tandheelkunde aan het werk te kunnen.” zegt ze.
Deirdre is zeer actief op het gebied van nascholing. Zij neemt regelmatig deel aan nationale en internationale cursussen op het gebied van restauratieve en esthetische tandheelkunde. Daarnaast ligt haar interesse bij de moderne, digitale tandheelkunde.

Bel ons gerust voor meer informatie of een afspraak voor een persoonlijk cosmetisch consult: +31 (0)20 613 1411.

Deirdre-Beekmans

© Copyright - ACCT Cosmetische Tandheelkunde